Rendeld meg bejglidet online, és vedd át személyesen a cukrászdában!
Nyírfacukor
A nyírfacukor felszívódása egyenletes és lassú, nem emeli meg váratlanul a vércukorszintet, ráadásul lebontásához nincs szükség inzulinra. Ezért a nyírfacukrot cukorbetegek is használhatják. Glikémiás indexe csupán 7-es, vagyis nagyon lassan szívódik fel, tehát a modern étrendek követői és a diétázók is fogyaszthatják.
Diós bejgli nyírfacukorral
Nyírfacukor
A nyírfacukor felszívódása egyenletes és lassú, nem emeli meg váratlanul a vércukorszintet, ráadásul lebontásához nincs szükség inzulinra. Ezért a nyírfacukrot cukorbetegek is használhatják. Glikémiás indexe csupán 7-es, vagyis nagyon lassan szívódik fel, tehát a modern étrendek követői és a diétázók is fogyaszthatják.
Diós bejgli nyírfacukorral
Nyírfacukor
A nyírfacukor felszívódása egyenletes és lassú, nem emeli meg váratlanul a vércukorszintet, ráadásul lebontásához nincs szükség inzulinra. Ezért a nyírfacukrot cukorbetegek is használhatják. Glikémiás indexe csupán 7-es, vagyis nagyon lassan szívódik fel, tehát a modern étrendek követői és a diétázók is fogyaszthatják.
Mákos bejgli nyírfacukorral
Nyírfacukor
A nyírfacukor felszívódása egyenletes és lassú, nem emeli meg váratlanul a vércukorszintet, ráadásul lebontásához nincs szükség inzulinra. Ezért a nyírfacukrot cukorbetegek is használhatják. Glikémiás indexe csupán 7-es, vagyis nagyon lassan szívódik fel, tehát a modern étrendek követői és a diétázók is fogyaszthatják.
Mákos bejgli nyírfacukorral
Nyírfacukor
A nyírfacukor felszívódása egyenletes és lassú, nem emeli meg váratlanul a vércukorszintet, ráadásul lebontásához nincs szükség inzulinra. Ezért a nyírfacukrot cukorbetegek is használhatják. Glikémiás indexe csupán 7-es, vagyis nagyon lassan szívódik fel, tehát a modern étrendek követői és a diétázók is fogyaszthatják.
Gesztenyés bejgli nyírfacukorral
Nyírfacukor
A nyírfacukor felszívódása egyenletes és lassú, nem emeli meg váratlanul a vércukorszintet, ráadásul lebontásához nincs szükség inzulinra. Ezért a nyírfacukrot cukorbetegek is használhatják. Glikémiás indexe csupán 7-es, vagyis nagyon lassan szívódik fel, tehát a modern étrendek követői és a diétázók is fogyaszthatják.
Szilvás bejgli nyírfacukorral
Nyírfacukor
A nyírfacukor felszívódása egyenletes és lassú, nem emeli meg váratlanul a vércukorszintet, ráadásul lebontásához nincs szükség inzulinra. Ezért a nyírfacukrot cukorbetegek is használhatják. Glikémiás indexe csupán 7-es, vagyis nagyon lassan szívódik fel, tehát a modern étrendek követői és a diétázók is fogyaszthatják.
Kerek bejgli nyírfacukorral diós - mákos
Gluténmentes
A glutén az egyes gabonafélékben, búzafélékben megtalálható fehérje komplex, melynek az arra érzékenyeknél autoimmun reakciót, illetve emésztési nehézségeket, hosszú távon pedig a bélnyálkahártya károsodását, felszívódási zavarokat és az abból következő hiánybetegségeket okoz. A gluténérzékenyek számára kerülendők a búzafélék, a rozs, az árpa és a gluténnal szennyezett zab, illetve az ezekből készülő termékek. Ma már a gluténmentes étrendet nem csak a gluténérzékenyek követik, hanem egyre népszerűbb tudatos fogyasztók körében is.
Nyírfacukor
A nyírfacukor felszívódása egyenletes és lassú, nem emeli meg váratlanul a vércukorszintet, ráadásul lebontásához nincs szükség inzulinra. Ezért a nyírfacukrot cukorbetegek is használhatják. Glikémiás indexe csupán 7-es, vagyis nagyon lassan szívódik fel, tehát a modern étrendek követői és a diétázók is fogyaszthatják.
Diós bejgli gluténmentes nyírfacukorral
Gluténmentes
A glutén az egyes gabonafélékben, búzafélékben megtalálható fehérje komplex, melynek az arra érzékenyeknél autoimmun reakciót, illetve emésztési nehézségeket, hosszú távon pedig a bélnyálkahártya károsodását, felszívódási zavarokat és az abból következő hiánybetegségeket okoz. A gluténérzékenyek számára kerülendők a búzafélék, a rozs, az árpa és a gluténnal szennyezett zab, illetve az ezekből készülő termékek. Ma már a gluténmentes étrendet nem csak a gluténérzékenyek követik, hanem egyre népszerűbb tudatos fogyasztók körében is.
Nyírfacukor
A nyírfacukor felszívódása egyenletes és lassú, nem emeli meg váratlanul a vércukorszintet, ráadásul lebontásához nincs szükség inzulinra. Ezért a nyírfacukrot cukorbetegek is használhatják. Glikémiás indexe csupán 7-es, vagyis nagyon lassan szívódik fel, tehát a modern étrendek követői és a diétázók is fogyaszthatják.
Diós bejgli gluténmentes nyírfacukorral
Gluténmentes
A glutén az egyes gabonafélékben, búzafélékben megtalálható fehérje komplex, melynek az arra érzékenyeknél autoimmun reakciót, illetve emésztési nehézségeket, hosszú távon pedig a bélnyálkahártya károsodását, felszívódási zavarokat és az abból következő hiánybetegségeket okoz. A gluténérzékenyek számára kerülendők a búzafélék, a rozs, az árpa és a gluténnal szennyezett zab, illetve az ezekből készülő termékek. Ma már a gluténmentes étrendet nem csak a gluténérzékenyek követik, hanem egyre népszerűbb tudatos fogyasztók körében is.
Nyírfacukor
A nyírfacukor felszívódása egyenletes és lassú, nem emeli meg váratlanul a vércukorszintet, ráadásul lebontásához nincs szükség inzulinra. Ezért a nyírfacukrot cukorbetegek is használhatják. Glikémiás indexe csupán 7-es, vagyis nagyon lassan szívódik fel, tehát a modern étrendek követői és a diétázók is fogyaszthatják.
Mákos bejgli gluténmentes nyírfacukorral
Gluténmentes
A glutén az egyes gabonafélékben, búzafélékben megtalálható fehérje komplex, melynek az arra érzékenyeknél autoimmun reakciót, illetve emésztési nehézségeket, hosszú távon pedig a bélnyálkahártya károsodását, felszívódási zavarokat és az abból következő hiánybetegségeket okoz. A gluténérzékenyek számára kerülendők a búzafélék, a rozs, az árpa és a gluténnal szennyezett zab, illetve az ezekből készülő termékek. Ma már a gluténmentes étrendet nem csak a gluténérzékenyek követik, hanem egyre népszerűbb tudatos fogyasztók körében is.
Nyírfacukor
A nyírfacukor felszívódása egyenletes és lassú, nem emeli meg váratlanul a vércukorszintet, ráadásul lebontásához nincs szükség inzulinra. Ezért a nyírfacukrot cukorbetegek is használhatják. Glikémiás indexe csupán 7-es, vagyis nagyon lassan szívódik fel, tehát a modern étrendek követői és a diétázók is fogyaszthatják.
Mákos bejgli gluténmentes nyírfacukorral
Gluténmentes
A glutén az egyes gabonafélékben, búzafélékben megtalálható fehérje komplex, melynek az arra érzékenyeknél autoimmun reakciót, illetve emésztési nehézségeket, hosszú távon pedig a bélnyálkahártya károsodását, felszívódási zavarokat és az abból következő hiánybetegségeket okoz. A gluténérzékenyek számára kerülendők a búzafélék, a rozs, az árpa és a gluténnal szennyezett zab, illetve az ezekből készülő termékek. Ma már a gluténmentes étrendet nem csak a gluténérzékenyek követik, hanem egyre népszerűbb tudatos fogyasztók körében is.
Nyírfacukor
A nyírfacukor felszívódása egyenletes és lassú, nem emeli meg váratlanul a vércukorszintet, ráadásul lebontásához nincs szükség inzulinra. Ezért a nyírfacukrot cukorbetegek is használhatják. Glikémiás indexe csupán 7-es, vagyis nagyon lassan szívódik fel, tehát a modern étrendek követői és a diétázók is fogyaszthatják.
Gesztenyés bejgli gluténmentes nyírfacukorral
Gluténmentes
A glutén az egyes gabonafélékben, búzafélékben megtalálható fehérje komplex, melynek az arra érzékenyeknél autoimmun reakciót, illetve emésztési nehézségeket, hosszú távon pedig a bélnyálkahártya károsodását, felszívódási zavarokat és az abból következő hiánybetegségeket okoz. A gluténérzékenyek számára kerülendők a búzafélék, a rozs, az árpa és a gluténnal szennyezett zab, illetve az ezekből készülő termékek. Ma már a gluténmentes étrendet nem csak a gluténérzékenyek követik, hanem egyre népszerűbb tudatos fogyasztók körében is.
Nyírfacukor
A nyírfacukor felszívódása egyenletes és lassú, nem emeli meg váratlanul a vércukorszintet, ráadásul lebontásához nincs szükség inzulinra. Ezért a nyírfacukrot cukorbetegek is használhatják. Glikémiás indexe csupán 7-es, vagyis nagyon lassan szívódik fel, tehát a modern étrendek követői és a diétázók is fogyaszthatják.
Szilvás bejgli gluténmentes nyírfacukorral
Gluténmentes
A glutén az egyes gabonafélékben, búzafélékben megtalálható fehérje komplex, melynek az arra érzékenyeknél autoimmun reakciót, illetve emésztési nehézségeket, hosszú távon pedig a bélnyálkahártya károsodását, felszívódási zavarokat és az abból következő hiánybetegségeket okoz. A gluténérzékenyek számára kerülendők a búzafélék, a rozs, az árpa és a gluténnal szennyezett zab, illetve az ezekből készülő termékek. Ma már a gluténmentes étrendet nem csak a gluténérzékenyek követik, hanem egyre népszerűbb tudatos fogyasztók körében is.
Nyírfacukor
A nyírfacukor felszívódása egyenletes és lassú, nem emeli meg váratlanul a vércukorszintet, ráadásul lebontásához nincs szükség inzulinra. Ezért a nyírfacukrot cukorbetegek is használhatják. Glikémiás indexe csupán 7-es, vagyis nagyon lassan szívódik fel, tehát a modern étrendek követői és a diétázók is fogyaszthatják.
Kerek bejgli gluténmentes nyírfacukorral diós - mákos
Vegan
A veganizmus az állati eredetű termékek használatának mellőzése és az ehhez kapcsolódó filozófia, ami elutasítja az érezni képes állatok árucikk státuszát; amely megnyilvánul a táplálkozás, a szórakozás, a ruházkodás és a higiéniai termékek választásában is. A veganizmus követőjét vegánnak nevezik. Magát a kifejezést Donald Watson 1944-ben, Angliában használta először. Watson nem volt elégedett a „vegetáriánus” szóval, mert az nem teszi érthetővé az indítékot, és csak a hús étrendből való kihagyásáról szól.
Paleo
paleolit diéta egy igen egyszerű életmód, melynek lényege, hogy bizonyos típusú ételeket száműzünk az étrendünkből. A paleolit korban még nem volt mezőgazdaság és állattenyésztés, tehát csak sült húsokat, halakat, kagylókat, tojásokat, dióféléket, zöldségeket, gyökereket, gyümölcsöket, bogyókat és gombákat fogyasztott az emberiség. Ezekhez az ételekhez tökéletesen alkalmazkodott az emberi test is, így emésztésük nem jelent gondot a számunkra. Később azonban megjelentek a neolit ételek is a mezőgazdaság kialakulásával: a különböző tejtermékek, a babok és a hüvelyesek, a burgonya, a cukor és más “hamis” élelmiszerek.
Paleo-vegán diós (sült)
Vegan
A veganizmus az állati eredetű termékek használatának mellőzése és az ehhez kapcsolódó filozófia, ami elutasítja az érezni képes állatok árucikk státuszát; amely megnyilvánul a táplálkozás, a szórakozás, a ruházkodás és a higiéniai termékek választásában is. A veganizmus követőjét vegánnak nevezik. Magát a kifejezést Donald Watson 1944-ben, Angliában használta először. Watson nem volt elégedett a „vegetáriánus” szóval, mert az nem teszi érthetővé az indítékot, és csak a hús étrendből való kihagyásáról szól.
Paleo
paleolit diéta egy igen egyszerű életmód, melynek lényege, hogy bizonyos típusú ételeket száműzünk az étrendünkből. A paleolit korban még nem volt mezőgazdaság és állattenyésztés, tehát csak sült húsokat, halakat, kagylókat, tojásokat, dióféléket, zöldségeket, gyökereket, gyümölcsöket, bogyókat és gombákat fogyasztott az emberiség. Ezekhez az ételekhez tökéletesen alkalmazkodott az emberi test is, így emésztésük nem jelent gondot a számunkra. Később azonban megjelentek a neolit ételek is a mezőgazdaság kialakulásával: a különböző tejtermékek, a babok és a hüvelyesek, a burgonya, a cukor és más “hamis” élelmiszerek.
Paleo-vegán mákos (sült)
Vegan
A veganizmus az állati eredetű termékek használatának mellőzése és az ehhez kapcsolódó filozófia, ami elutasítja az érezni képes állatok árucikk státuszát; amely megnyilvánul a táplálkozás, a szórakozás, a ruházkodás és a higiéniai termékek választásában is. A veganizmus követőjét vegánnak nevezik. Magát a kifejezést Donald Watson 1944-ben, Angliában használta először. Watson nem volt elégedett a „vegetáriánus” szóval, mert az nem teszi érthetővé az indítékot, és csak a hús étrendből való kihagyásáról szól.
Vegán (nyers) - diós
Vegan
A veganizmus az állati eredetű termékek használatának mellőzése és az ehhez kapcsolódó filozófia, ami elutasítja az érezni képes állatok árucikk státuszát; amely megnyilvánul a táplálkozás, a szórakozás, a ruházkodás és a higiéniai termékek választásában is. A veganizmus követőjét vegánnak nevezik. Magát a kifejezést Donald Watson 1944-ben, Angliában használta először. Watson nem volt elégedett a „vegetáriánus” szóval, mert az nem teszi érthetővé az indítékot, és csak a hús étrendből való kihagyásáról szól.